Web design and SEO



Композирането на плочките за под е свързано с предистория. Тя на свой ред следва правила, които имат за цел да ни отведат до желаната визия. Стил, комфорт и висока практичност - от пода започва всичко, като ако покритието не е най-подходящото, то и ние самите няма да се чувстваме добре у дома.

Когато покупката на плочки за под наднича зад ъгъла, е добре да сме сигурни, че сме обмисли всеки един аспект от предстоящия избор - вид материал, цвят, размер и цена. И ако всичко това кореспондира с вижданията и очакванията ни за жилищен интериор, то значи спокойно можем да пристъпим и към покупка. 

Какви са видовете плочки за под

Желателно е предварително да се запознаете с отделните видове плочки за под, за да Ви е лесно и приятно, докато ги избирате. Популярните подови покрития днес са:

  • Гранитни;
  • Мраморни;
  • Имитация дърво;
  • Винилови;
  • Теракота.

Гранитогресът се счита за най-универсално решение, когато става дума за подово покритие с висока износоустойчивост и красива визия. Цената му също би могла да бъде достъпна, ако изберете магазин Gaudi DS и страхотните испански и български покрития за баня, кухня, коридор, тераса и др. 

Кои са най-хубавите

Не може да се каже с точност кои подови покрития са най-хубавите, тъй като всеки има различни виждания, разбирания и предпочитания за жилищен интериор. За да се сдобием с плочки за под, с които ще се чувстваме винаги добре в дома си, е необходимо да не “изневеряваме” на принципите си, които винаги ст=ме се опитвали да следваме:

  • Добро качество и прецизност в изработката;
  • Ефектно дизайнерско оформление;
  • Балансирана комбинация от цветове;
  • Достъпна цена. 

Обърнете внимание и на производителя, поставяйки българските стоки на първо място. 

Какво трябва да знаем при почистването им

Поддържането на висока хигиена върви ръка за ръка с вида повърхности, които ни предстои да почистим. Плочките за под могат да са както гладки и полирани, така и релефни и матирани, като във всеки един от случаите ще трябва да намерим коректния подход. Изберете препарати, които са щадящи и които гарантирано ще отстранят бактериите и замърсяванията. Отстраняването на мръсотия посредством уред с пара е също доста ефективно решение. 

С какво се отличават виниловите

Виниловите покрития се явяват една своеобразна и смела имитация на всички видове подови повърхности, включително и плочки за баня или кухня. Те са бюджетен подход, който е удачен във всички случаи. Почиства се лесно и ни дава шанс да осъществим и най-смелите си интериорни идеи. 


Post a Comment

По-нова По-стара