Web design and SEO



Как да обличаме дете през зимата?
Много млади родители са изправени пред редица въпроси, които едновременно трябва да спазват стриктно с ученето. Това как да обличаме дете в зимата е сред важните въпроси. Ето, затова, потърсихме най-правилните решения с ценни съвети, дадени ни от ИНТЕРПОЛЕЗНО.COM. Ето и тях тук:
Най-важното е да се предотврати хипотермия и прегряване на бебето. За децата дрехата трябва да е по-топла, отколкото за възрастни. Не бива и да ги увивате в сто дрехи. Децата са по-енергични, затова и на тях винаги им по-горещо.
Когато навън е по-топло, може да поставите плетена шапка на детето си. При температури под нулата вече ще са необходими двуслойни вълнени шапки. При ветровито време е необходим шал. За студове са подходящи кожени уплътнени шапки.
Идеален вариант за връхни дрехи е комбинезон. Якетата също са подходящи, но не прекалено къси, а тези покриващи горната част на бедрата. Материята на якето или гащеризона трябва да е плътна, желателно е да има, освен цип и допълнителни закопчалки. По този начин ще се съхрани топлото.
Добре е, ако има въженце по връхното облекло или колан около кръста. Така детето ще е защитено от хипотермия. Ако навън е студено и ветровито, тогава кожено палто или дълго палто е добър вариант.
Под връхните дрехи се изисква топъл пуловер и топли панталони. Под тях трябва да се сложи камизолка и чорапогащи. Първият пласт дрехи, трябва да е от бельо - тениска и гащички. Ако денят е студен, тогава под топлите панталони се носи чорапогащник. За предпочитане е той да е вълнен.
Шалът трябва да се връзва към яката на якето.
През зимата е по-добре да слагате ръкавици, основното е да не грешите с размера. Продуктите, изработени от водоустойчива тъкан, няма да са най-удачният вариант, т. к. нямат еластичност. Затова на разходка е по-добре да вземете два чифта ръкавици, за да защитите детето от обикновената настинка, като просто смените дрехите, ако е необходимо. В случай на намокряне в снега, имайте предвид, че малките ръце измръзват бързо.
На краката е по-добре да поставите ботуши тип галоши. Топлината не излиза, дори при най-силната поледица.
По-добре е да се откажете от обувките с изкуствена кожа. Те се втвърдяват при замръзване и държат мокро и студено. Ето защо е по-добре да купите обувки от естествени материали и няколко размера по-големи. Така детето няма да чувства ходилата си притиснати, когато е с термо чорапки или хавлиени чорапи. Ако искате да предпазите бебето от намокряне на краката, тогава обувките трябва да имат подметка, зашита с нишки и леко излята нагоре. Също така, подметката не трябва да се подхлъзва, ако има съмнение за нейната стабилност, не бързайте да купувате такива обувки, по-добре е да обърнете внимание на други модели.
Спазвайки тези на пръв поглед прости правила, ще знаете и как да направим здраво бебе.

Post a Comment

По-нова По-стара