Web design and SEOИнтериор в колониален стил
Стилът, роден на кръстовището на два свята - Източен и Запад, сега става все по-популярен. Интериорът в колониален стил носи невероятно количество екзотика, така обичана от съвременния човек; Това са предимно мебели и декори.

Направете интериора на къщата си в колониален стил, опитайте се да не се увличате с ярки материали за декорация и голям брой необичайни декоративни елементи; естественото чувство за пропорция със сигурност ще ви помогне да не превърнете дома си в музей. 
Цветът на стените е по-добре да изберете в светли пастелни цветове. Мебелите в колониален стил обикновено се изработват в тъмни цветове, а на фона на светли стени от естествени естествени цветове, мебелите - неговата форма, линии и текстури на повърхностите - ще бъдат благоприятно подчертани.

Като подово покритие, идеално за интериор в колониален стил, можете да използвате широка масивна дъска (например оцветен или избелен дъб); Леки керамични плочки с повърхност, стилизирана като груб камък или тухла, също са добре подходящи. Голям килим с контрастни геометрични или флорални шарки може да бъде поставен отгоре. Материалът, от който е направен, трябва да бъде естествен; освен че е приятна на допир, тя ще отговаря на избрания стил.

Необходимо е внимателно да обмислите осветлението на интериора в колониален стил; стаята трябва да бъде добре осветена и тогава мебелите с тъмно кафяво няма да са потискащи. Желателно е стаята да е била достатъчно просторна; тогава всяко парче мебели в колониалния стил ще "живее" в собственото си пространство и ще бъде възможно да се избегне претоварването на интериора с мебели и декор елементи ...
Обърете сериозно внимание и акцентирайте върху мебели от масивна дървесина, в тъмен цвят. Колониалните домове са просторни и пищни. Мебелите, които присъстват в тях, са изработени от масивна дървесина, лакирани в тъмни цветове, с по-груб, занаятчийски завършек. 
Придайте невиждана красота във Вашият дом, именно със колониален стил.
Потърсете тук подобни мебели.

Post a Comment

По-нова По-стара