Web design and SEOУмора и безсъние, слабост и повишено раздразнение - фактите говорят, че вероятно става дума за липса на магнезий в организма, който е и причината за всички тези неприятни състояния. Сърцебиенето и ежедневното главоболие са също част от “придобивките”, които са вследствие на липсващия минерал. Тъй като той участва в многобройни процеси, за да може организмът да функционира както трябва, неговият допълнителен прием под формата на таблетки или сашета е дори задължителен. Поръчайте от магазин Healthstore и се подобрете здравето си. 

Защо е важен магнезият

Магнезият е важен по ред причини. На първо място, той е “отговорен” за правилната работа на имунната система, също както и за производството на антитела. Регулирането на кръвната захар също върви ръка за ръка с минерала, а нека не забравяме и за правилното протичане на метаболитните процеси, които при наличието на магнезиев дефицит, са обречени на неуспех. 

Ако не приемате храни, богати на магнезий, а неговата липса е вече осезаема, по-добре още сега поръчайте течен или под формата на таблетки магнезиев продукт, който да достави на организма Ви необходимите количества от този ценен елемент. Подходящ е както за възрастни, така и за деца, като за спортистите е от изключително значение за следтренировъчното им възстановяване. 

До какво води липсата му

Хората, които се занимават интензивно със спорт или фитнес, държат на пълноценното хранене и допълнителния прием на хранителни добавки, които са качествени и без странични ефекти. Ако има дефицит на минералът в организма на спортиста, то негативите за него ще бъде многобройни:

  • Лош енергиен метаболизъм;

  • Непълно възстановяване на мускулите;

  • Загуба на минерали при отделяне на пот;

  • Незадоволителна физическа форма и др.

Дори и да не тренирате всеки ден, а просто сте заложили на интензивното движение, това е също основателна причина да поръчате магнезий от Healthstore и то още сега. 

Как да си го набавим с храната

Всяка храна е богата на различни витамини и микроелементи, а точно това е и причината да трябва да се храним разнообразно. По този начин, ние доставяме на организма си комплекс от ценни вещества, с чиято помощ той функционира правилно. Магнезият на свой ред се съдържа в големи количества в следните храни:

  • Семена и ядки;
  • Риба;
  • Банани и млечни продукти;
  • Черен шоколад;
  • Авокадо;
  • Листни зеленчуци и др.

Ако съумеете да консумирате всички тези хранителни продукти редовно, то няма да страдате от липса на магнезий или други вид минерал и витамин. Затвърдете добрия резултат с добавките на Healthstore. 


Post a Comment

По-нова По-стара