Web design and SEO

 


Когато пазарувате смесители за душ и вана, или  душ глава, винаги се озовавате пред богат избор от аксесоари или допълнителни принадлежности към душ системата. Практиката е те да се продават отделно, като комплект в промоция, като възможност с бърз ремонт да промените душ системата в банята. Ето някои от аксесоарите, принадлежностите и частите, които трябва задължително да са в изправност, и които можете да купите отделно, за да поправите или подобрите системата. 

Превключватели – те пренасочват струята вода от чучура към душ главата. Съвременните опции позволяват да инсталирате вградени смесители за баня с дивертор/превключвател, с дръжка върху планка, който да превключва водата. Има и трипътни превключватели, които превключват струята към душа или към ваната.

 

Ръчен душ – въпреки перфектните статични душ глави, който можете да инсталирате в банята, ръчния душ остава като must have. Той улеснява много процеса по къпане, тъй като ръчно можете да насочите обилната водна строя към всяка част на тялото. Той е идеален за къпане на децата, дори и за почистване в банята.

 

Многофункционални душ глави – те са отличен начин да се почувствате различно под душа. Ако дълго време сте се къпали с обикновената душ глава, която има само една струя се свикнали на монотонно къпане. Когато обаче замените старата с нова, многофункционална душ глава, можете да си осигурите струя, която да се регулира според желанието дали да усетите дъждовна струя, дали да изберете масажираща функция, ободряваща и т.н.

Клапан против нагорещяване, вентил балансиращ налягането – дори в най-добре направените архитектурно помещения за баня може да има проблеми, които влияят на къпането. Вентилът против нагорещяване спасява от внезапния изблик на гореща или студена вода. Също така когато налягането на горещата и студената вода  спадне е добре да има гаранция, че това няма да се отрази на къпането. В този смисъл ВиК специалистите инсталират такива клапани, за да облекчат външните проблеми пречещи на душ системата.

Post a Comment

По-нова По-стара