Web design and SEO

 


Производителите на матраци доста усъвършенстваха производството и днес отношенията между матрака и спалното бельо станаха по-сложни. Ето няколко съвета от кухнята, или е по-добре да се каже от спалнята, които да ви помогнат при избора спално бельо за новия матрак.

 

Това, което е важно да се отбележи първо е дебелината на матрака. Днес тя може да варира от 20 до 60 сантиметра. Съвсем логично е да измерете точно колко е дебелината на матрака и размерите на чаршафите и протектора, който ще закупите, за да може да не се получат сериозни разминавания. Вие може много добре да го знаете това, но просто да забравите за миг, и после ще трябва да минете през досадни пазарни процедури.

 

Когато закупите чаршафи с ластик и те са по-малки от размера на матрака, има вероятно дори да прилепнат плътно, от един път просто да се измъкнат. Това може да ви донесе само главоболия. Ако този чаршаф или протектор не се измъкне но е прекалено обтегнат, той ще се износи много по-бързо. Обратното, ако е много разхлабен, ще се образуват постоянно гънки и неудобство за лежащия.

 

Другото важно взаимоотношение между матрака и спалното бельо се изразява в това, самото бельо да не отнеме от качествата на матрака. Тоест да е толкова добре прилепнало и поставено отгоре му, че тялото да усеща  и качествата на матрака. Защото днешните матраци не се правят само като част от леглото, но и да носят някакви здравословни ползи за тялото по време на лежане и по време на сън.

 

Така че след като минете през наръчника, как да изберете спално бельо, може да ви се наложи да минете през друг такъв „виртуален” наръчник, как да изберете спално бельо, което да приляга на матрака в спалнята. Намирането на такова и неговото закупуване ще ви даде възможност да нямате проблеми в окомплектовката на спалното си легло.

 

Източник: kapere.com

 

 

Post a Comment

По-нова По-стара