Web design and SEO





Вашият избор на подова настилка е едно от най-важните решения, които трябва да вземете, когато става въпрос за подобряване на дома ви. Материалът е неразделна част от вашия интериорен дизайн.

Безспорния лидер и най-предпочитан вид подова настилка за дома това е ламинатът. Ламинатът е многослойна облицовка със сърцевина от пресована под високо налягане дървесна плоскост. От двете страни е покрит със защитни слоеве от полимер. Под горната част има декоративен слой. Това е хартия с отпечатан върху нея модел, който имитира различни материали: дърво, камък, плат. Горният слой на ламината може да бъде гладък или релефен. Ламелите се монтират с помощта на заключваща връзка. Те се вкарват една в друга и щракват на място.

Паркетът е подова настилка от първокласно качество. Изработен само от естествено дърво. Паркетът се полага част по част върху специално лепило. Някои модели се продават частично сглобени под формата на малки модули-блокове. Разположението на паркетните дъски може да бъде различно: право, диагонално, рибена кост, асиметрично и др. Минусите са във високата цена, редовна поддръжка, чувствителност към промените в температурата и влажността.

Ако доскоро плочките се полагаха единствено в банята, то сега нещата стоят по друг начин. Сега те намират приложение и по другите стаи. Благодарение на различните производствени технологии, видът на плочката може да бъде напълно различен, така че изборът на правилната опция за интериора е лесен. В допълнение, те произвеждат интересни модели имитиращи различни материали.

Ако ви предстои и на вас да сменята подовата настилка у дома, то не се колебайте, а се свържете с екипа на Kyrti.com . Те ще ви предложат качествено и надеждно къртене на старата подова настилка, почистване и извозване на строителните отпадъци. 


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Post a Comment

По-нова По-стара