Web design and SEO



Асфалтът е най-често използваният материал за настилка на пътища. Една от основните причини за доминацията ми е неговата устойчивост в продължение на годините и лесната поддръжка. В повечето случаи е необходимо само от време на време да запълвате по някоя пукнатина самостоятелно или с помощта на професионалисти, за да сте сигурни, че всичко ще е наред. Фирма за асфалтиране на улици споделя с вас няколко няколко примерни стъпки, които да ви помогнат за справянето със задачата.



Стъпка 1: Инспектират редовно настилката

Пукнатините, особено малките, се оправят просто и относително евтино, но от ключово значение е да не позволите на фактори като натрупване на вода да ги разширя ти направят по-трудоемки за запълване.

Стъпка 2: Подготовка и анализ на появилата се пукнатина

Веднъж образувала се и забелязана при прегледа, пукнатината трябва да се измери, за да се дефинира колко е сериозна. Ако е широка не повече от сантиметър, значи е относително малка. Над тази стойност се счита за голяма.

Уверете се, че пукнатината е суха и чиста, без натрупвания в нея. Сложете предпазни очила, след което с помощта на чук и длето премахнете ръбовете и заравнете. Отстранете отпадъците с помощта на четка, прахосмукачка или друго подходящо средство.

Стъпка 3, вариант А: Поправяне на малка пукнатина (до 1 см)

Трябва ви само гумиран асфалтов пълнител, който можете да си закупите от магазин, плюс пистолет с уплътнител. След като положите пълнителя и уплътните, заравнете с шпакла или мистрия и следвайте инструкциите за времето на изсъхване, дадено от производителя.

Стъпка 3, вариант Б: Поправяне на по-голяма пукнатина (над 1 см)

По-сложно и е хубаво да се позвъни на специалист в дейността асфалтиране . Отново изисква почистване и запълване с трошен чакъл, както и последващата студена обработка плюс уплътняване. Стандартно трябва да минат 2-3 дни, за да карате през мястото, и поне 3-4, за да паркирате на него. За предпочитане е първите 30 дни да е покрито. 





Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Post a Comment

По-нова По-стара