Web design and SEOПрез 1999 г. Bugaboo извежда детската количка на едно ново високо ниво на дизайн, функционалност и необходимост. Целта на създателя на първата количка Bugaboo е да вдъхнови не само майките, но и бащите на новородените. Резултат е количка, която помага на семействата да създават безкрайни моменти на забавление и открития на всяка тяхна стъпка от техния път.

Компанията вярва, че семействата не трябва да стигат толкова далеч, за да открият нещо ново. Проектираните от дизайнерите на Bugaboo бебешки колички са изключителни продукти и решения за родителство, които правят прекарването на времето заедно с детето вълнуващо, забавно и запомнящо се, независимо къде отиват или се разхождат. Това е революция в дизайна на детските колички, която променя из основи правилата на играта, като въвежда иновативни продукти с една основна цел: да улесни живота на родителите.

Защо да изберем бебешка количка на марката Bugaboo?

     Непрекъснати иновации

Преди повече от 20 години компанията Bugaboo предефинира визията за това как родителите могат да прекарат времето си заедно с детето си. Bugaboo е пионер в елегантния и изчистен дизайн, който улеснява сложното боравене с детската количка от страна на родителя. Отделя се внимание и фина настройка на всеки един детайл при производството на бебешката количка- от шева до използвания материал за шасито, така че родителят и бебето да се чувстват удобно и комфортно.

     Изключително качество

Внимание към всеки детайл и избор на най-висококачествени материали за създаване на продукти, които са проектирани да издържат. Комбинирайки дизайн и функционалност,  продуктите на Bugaboo биват тествани над индустриалните стандарти за безопасност и качество. Висококачествените тъкани са меки на допир, с SPF слънцезащита, а твърдите части са здрави и леки. Това дава възможност да се създадат продукти, които са дълготрайни.

     Магията на взаимното сближаване

Привързването с Вашето дете е една от големите радости на родителството. Колкото повече откривате света заедно, толкова по-щастливо и любопитно става Вашето дете. Независимо дали става въпрос за изживяване на приключение в градски условия или в парка, или в планината, благодарение на комфортните високопроходими гуми, сенник с вентилационен отвор и седалка, която лесно се обръща към Вас, детска количка Bugaboo осигурява възможно най-добра среда за развитие и растеж на Вашето дете.

     Съзнателен избор

Компанията Bugaboo се стреми да намали въздействието си върху околната среда при производството и да бъде пример за други производства. Нейната цел е още от 2023 година детски колички Bugaboo да се произвеждат от биоматериали, а не от материали, добивани от изкопаеми горива. Това ще доведе до намаляване на въздействието върху околната среда и изграждане на по-добро бъдеще за всички.

Бебешките колички Bugaboo се характеризират още със следните качества:

     Направени да издържат дълго време

Части, които лесно се сменят; премиум висококачествен текстил; избор на различни цветове на сенника, големи гуми, които не могат да се спукат, усъвършенствано централно окачване- всичко това допринася за продукт, на който можете да се наслаждавате дълго време.

     Създават спокойствие

Всяка една количка е педантично тествана за издръжливост при употреба и е създадена при строги изпитвания, които да отговарят на стандартите за качество и безопасност.

 

     Несравним комфорт

Сгъването, съхранението и използването на детска количка Bugaboo е толкова лесно, колкото е и заспиването на бебенцето в удобния, комфортен кош и ергономичната седалка.

 

     Направени да предизвикват вълнение и забава

Всеки един ден на преоткриване на света заедно с Вашето бебе е вълнуващ и запомнящ се. Детска количка Bugaboo ще Ви помогне да направите това заедно по най-забавен начин, независимо от това накъде се разхождате - в града, в парка или в планината.

 

     Легендарна луксозна количка

Детска количка Bugaboo вече не е само количка, а е символ на статус, отношение към живота. Заради честото появяване на знаменитости, които возят децата си в количка на емблематичната марка или различни телевизионни изяви в популярни сериали, детска количка Bugaboo стремглаво се нарежда в класацията на най-популярните колички.

 

Повече от две десетилетия бебешката количка Bugaboo помага на родителите и малките деца да излязат навън и да изследват света около себе си, като се превръща в техен фаворит.

Мисията на марката е да увеличи свободата на движение на родители и деца и да разработи новаторски продукти, които ще обогатят и ще направят ежедневието с бебе по-лесно, да освободят родителя от стреса и да превърнат ежедневието му в едно вълнуващо пътешествие. Защото е неоспорим факт, че да си родител е най-прекрасното преживяване в живота, което си заслужава всичко!

Post a Comment

По-нова По-стара