Web design and SEOИмате собствен бизнес. Разбира се, едно от първите условия за неговото популяризиране е той да присъства в интернет. В дигиталната ера, в която живеем, всяка дейност бива щателно проверена онлайн, преди да пристъпим към ползването ѝ. Правите сайт и Facebook страница, но това е само първата стъпка. Следва втората, а именно добавянето на съдържание. Трябват ли ви обаче копирайтинг услуги за набавянето му?

Писането на текст е задача, която крие много специфики. Без значение дали става въпрос за художествено произведение, или строго специфични слова, дар словото и умението да се борави с думи са сред качествата, които пишещият трябва да владее. А после…

Структуриране на текст


Писането за уеб не е лесна задача. Информацията трябва да бъде поднесена ясно, но и увлекателно, за да задържи вниманието на читателя. Потребителите в интернет четат “по диагонал” и за да бъдат спечелени, текстът трябва да е оформен в:

   кратки абзаци;
   булети;
   видео и снимково съдържание.

Изразните средства трябва да бъдат съобразени с аудиторията: дали е строго специфична, или масова, дали отговаря на дадена възрастова група, или не.

SEO копирайтинг

Насищане на ключови думи, вътрешни и външни линкове, заглавия и подзаглавия, изброяване, булети и т.н. - това са само част от помощните средства, с които си служат както SEO специалистите, така и копирайтърите, пишещи в това направление. Обърнете се към копирайтинг агенция, която е наясно с последните новости в сферата и за която термини като мета описания и анкъри не са непознати.

Грамотност

Грамотното писане все повече започва да се превръща в луксозна услуга, която малцина владеят. Непознаването на правопис и пунктуация с лекота може да отблъсне потенциалните клиенти, озовали се във вашия сайт. Ето защо е задължително да изберете специалисти, които са наясно със спецификата на езика, когато подбирате копирайтъри за вашата платформа. Малка подробност, която обаче в никакъв случай не бива да бъде подценявана.


Post a Comment

По-нова По-стара