Web design and SEO



Всяка жена е хубава жена. Колкото и клиширано да звучи, заставаме напълно зад това твърдение, защото вярваме, че всеки човек притежава красота - била тя вътрешна или външна.

Днес ще обърнем внимание на няколко аспекта от външната красота или иначе казано: как да направим така, че да я запазим за колкото е възможно по-дълго. Вижте какво сме ви подготвили в следващите редове.

Грижа за кожата


Кожата е най-големият орган в тялото и като такъв, трябва да бъде обгрижван внимателно. Представете си, че лицето ви е един бял лист, върху който рисувате, нанасяйки грима си. Ако този лист е неравен, има петънца и грапавини, издутини и зачервявания, дали “рисунката” ще бъде достатъчно красива? Отговорът, разбира се, е отрицателен. Затова:
   измивайте лицето си добре сутрин и вечер, за да премахнете “градските” замърсявания;
   ексфолирайте кожата си 2 пъти седмично;
   нанасяйте слънцезащитни и/или хидратиращи продукти.

Грижа за косата

“Визитната картичка” на всяка дама е нейната коса. Няма жена, която да не иска тя да бъде силна, бляскава, здрава и красива. Това обаче съвсем не се постига толкова лесно, имайки се предвид колко представителки на нежния пол прибягват до преси и маши, които изгарят косата, боядисване, което също води до изтощаване, сешоар и други.

За да запазите косата здрава за по-дълго, опитайте да намалите максимално действията, които водят до нейното увреждане. Подстригвайте я често и нанасяйте поне веднъж седмично маска, подходяща за типа коса - мазна, суха или нормална.

Грижа за усмивката

Усмивката е един от най-красивите аксесоари не само на всяка жена, но и на всеки човек. За да бъде перфектна, трябва да полагате грижи, както за зъбите си, така и за устните. Посещавайте зъболекар два пъти годишно, почиствайте зъбния камък и проучете безопасните методи за избелване на зъби. Устните пък пазете от напукване, нанасяйки подхранващ балсам. Можете да ги ексфолирате веднъж седмично, за да бъдат още по-нежни на допир.


Post a Comment

По-нова По-стара