Web design and SEO

Уеб страниците, без значение какви са точно, дали са онлайн магазини, или фирмени такива, имат нужда от постоянен анализ и следене за това, дали работят коректно, или имат пробллем.
ИТ компанията W-SEO.com предлага точно такава услуга, по поддръжка и следене на сайтове ,отстраняване на проблеми, в случай на поява на такива, както и придвижване на по-предни позиции по дадени ключови думи  в търсещите машини


  1. Добрият съпорт  помага на бизнеса – ясно е, че без грижа за сайтът Ви, без значение дали ползва споделен хостинг, или е на отделен сървър, мрежово оборудване и техническа част, то бизнесът няма как да работи. Именно и поради тази причина Ви предлагаме тази услуга.
  2. Грижа за сигурността на системите – скоро попаднахме на сайт, който е компроментиран. Собствениците не знаеха за наличието на заразени файлове и ние ги предупредихме. Естествено, веднага след това ни потърсиха за абонаментна поддръжка.
  3. Софтуерна поддръжка – вероятно вече сте имали проблеми с дадени модули, или актуализация на системата за управление на съдържание. Ние предлагаме и това!
  4. Дистанционни услуги 24/7 – повечето фирми за ит услуги предлагат денонощен контрол на системите ви. Последният се извършва дистанционно, но при извънредни ситуации, експертите ще посетят адреса ви, с цел възстановяване на нормалната работа на компютърните системи.
В обобщение
Сами се досещате, че благодареине на опитни специалисти, с многогодишен опит  в областта на изработката, редизайна и поддръжката на сайтове, можете да спите спокойно и да управлявате бизнесът си онлайн, без да го мислите.

Post a Comment

По-нова По-стара