Web design and SEO


Важни SEO услуги, на които да обърнете внимание, ако сте собственик на онлайн магазин


Електронен магазин без стратегия за представяне на по-добри позиции в търсачките е голяма грешка.

В тази статия, представителите на W-SEO.com представят три ценни и важни услуги, чрез които да подобрите продажбите...
Услуга  № 1 – SEO одит Оценката на даден сайт може да покаже и нивото в SEO аспект. СЕО одит представлява комплекс от задачи, които определят поведението на Вашият сайт, структурата му, силните и слабите му страни, като цяло, как е представен в лицето на търсещите машини, но и в лицето на потребителите. Ние, екипът на W-SEO.com предлагаме три основни типа SEO одит, а именно: Одит за използваемост. Подобна проверка показва привлекателността на ресурса за обикновения потребител: удобството при навигация през страниците, полезността на публикувана информация и т.н. Маркетинг одит.  Провежда се работа за определяне на ефективността на сайта в контекста на пазарния сегмент. Технически одит. За разлика от маркетинга, използваемостта, SEO-одита на сайт, техническият одит включва анализ на техническото състояние на даден ресурс. 


Услуга  № 2 – Линк билдинг Линк билдинг стратегиите, както и качествените ресурси, които могат да се ползват, цитирайки Ваш проект, са все още работещи и много популярни, както в Google Bulgaria, така и в World Wide Google. Екипът на W-SEO.com предлага качествени линк билдинг услуги, в това число публикуване в медии, блогове, онлайн списания, изграждане на помощни сателитни сайтове, регистрации в директории, получаване на ценни линкове, коментари и много други специализирани SEO услуги. 
Услуга № 3 – Поддръжка на сайт Състоянието на сайта трябва да е на високо ниво. Един сайт, когато бъде компроментиран, за минути може да загуби настоящите си позиции в Google. И причина за това може да бъде най-елементарен бъг, или пък актуализация на модул, който не е съвместим, или хакерска атака. Естествено, причините за изваждане от строя на даден сайт могат да бъдат и други, най-разнообразни, но от практиката ни най-често се случват тези три неща, които по-горе посочихме.

Post a Comment

По-нова По-стара