Web design and SEO


Тънкостите на евтините самолетни билети

Всички около нас говорят за евтини самолетни билети, ранни хотелски резервации и много изгодни оферти за почивки и пътувания. Всичко това в повечето случаи е вярно, но специално за самолетните билети има основни тънкости, които трябва да се знаят и да се спазват, за да ви излезе полета наистина евтин и ползотворен.

Най-сигурният начин да намерите евтини полети е да избегнете пиковите сезонни маршрути и разписания. Например, планирайте пътуване в Европа през пролетта или есента, но не и в разгара на лятото. Ако все пак трябва да резервирате полет по време на пиковите часове, резервирайте дати, на които има традиционни празници, например точно на Нова година сутринта могат да се намерят най-добрите сделки.

Онлайн пазаруването на самолетни билети винаги трябва да е съчетано с известно време, което сте отделили за проучване. Струва си да се доверите и на някои от добрите портали, които предлагат билети и на техните търсачки, които сравняват отделните оферти на многото различни уебсайтове за пътувания.

Задължително е да се абонирате за бюлетини и известявания за last minute предложения. Повечето авиокомпании изпращат отлични промоционални оферти. Всъщност едни от най-изгодните полети са тези купени в последния момент. Вярно, че купуването на подобни билети е въпрос на късмет и добро стечение на обстоятелствата, но затова пък винаги трябва да сте готови да се възползвате от подобна възможност. Не забравяйте, че винаги можете да отседнете при роднини и приятели или пък да съчетаете евтиния полет от офертата с някой изгоден хостел на съответната дестинация и по този начин да си подарите една незабравима почивка в последния момент.

Изгодните билети доста често са част от пакетни предложения, като например - оферти, които включват летищни такси, хотел и/или други удобства и добавки. Има случаи, в които подобен пакет може да намали разходите за пътуването наполовина.

Друг съвет, от който можете да се възползвате, за да спестите пари, е избора на алтернативни дестинции. Когато разглеждате сайтовете за пътувания, винаги поглеждайте и към другите летища, не само към основните за съответния град. Кацането на по-отдалечено от града летище може значително да намали цената на самолетния билет.

И накрая - винаги проверявайте ограниченията за багаж, за да не излезе евтиният полет доста скъп.


Източник: www.Hote.li

Post a Comment

По-нова По-стара