Web design and SEO



Днес, 16 ноември 2020 г. в гр. Благоевград, Република България, бе проведена заключителна пресконференция по проекта “Младите хора от България и Македония за туризъм като здравна превенция”.

В пресконференцията взеха участие, Димитър Маникатов, управител на Фондация “Профилактика за здраве”, водещ партньор на проекта, представители на туристическия бизнес и неправителствения сектор, както и академичните среди. 

Отбелязани бяха основните цели на проекта, изпълнението на дейностите и постигнатите резултати. Обърнато бе внимание на положителните отзиви от страна на участниците в дейностите по проекта и разбирането им за необходимостта от бъдещи съвместни инициативи за промотиране на туризма в трансграничния регион и адаптирането му към предизвикателствата, поставени от кризата със световната пандемия от COVID-19.

Чрез видеоконферентна връзка се включи и г-н Младен Протич, ръководител на Центъра за развитие на Трети Североизточен планов регион. Той благодари за оказаното съдействие при изпълнение на проекта, добрите партньорски взаимоотношения

На пресконференцията присъстваха заинтересовани страни, представители на местните власти и медии от региона.


Повече за проекта можете да научите от тук: https://tourhealth.eu/

Post a Comment

По-нова По-стара