Web design and SEO

За ефективна борба с замърсяванията напоследък все по-често се използват килими със специално предназначение. Тези килими  са част от една система за защита от замърсяване. Те са намерили своето приложение не само в жилищни сгради, но и в офиси, търговски и развлекателни центрове и други институции. Освен това те са разположени на входа и ефективно събират до 80% от уличния прах и мръсотия, които носим със себе си. Особеността на тези килими е фактът, че такива килими могат да се използват целогодишно, а използването им ви позволява да спасявате апартаменти и офиси от прах и да правите света около вас по-чист. Инсталираната на входа система за замърсяване значително намалява износването на килима, намалява разходите за почистване на помещенията и намалява нараняванията.


Най-ефективните системи се считат за тристепенни, при които покритията се различават не само по мястото на монтаж, но и по материала на производство.


Първият етап на защита се монтира непосредствено пред входните врати. Това по правило са метални решетки, които са предназначени за събиране на груба мръсотия и сняг от подметките на обувките. Такава решетка може да бъде разположена на верандата или монтирана в специално оборудвана яма.


Втората стъпка - посетителите са посрещнати от модулни пластмасови килими. Те обикновено се инсталират във вестибюлите и покриват цялата площ. Те много ефективно събират големи и средни фрагменти мръсотия, а също така максимизират отстраняването на влагата от подметките на обувката и задържането й в нейната структура. Почистването на такъв килим не е трудно. В случай, че клетките му са запушени с мръсотия или сняг, достатъчно е да повдигнете една част от килима и да изтръскате или пометете всичко, което лежи под него. Модулен килим, точно като метална решетка, може да се монтира в предварително подготвена яма.


На закрито, в офиси, магазини, търговски и развлекателни центрове обикновено се монтират килими, устойчиви на мръсотия. Материалът, от който са направени тези килими, по-специално найлоновият плот има много предимства, включително устойчивост на агресивна среда и ултравиолетово лъчение. Тази купчина е заварена в трайна гумена основа по специална технология и перфектно се справя със замърсяването.


Такива килими се използват активно там, където се извършва по-голяма дейност. Това е нов тип услуга, при която можете да получите напълно безплатно устойчиви на замърсяване килими и да платите само за направените заместители.

Post a Comment

По-нова По-стара