Web design and SEO



Куриерски пликове - изпращайте документите си със стил, потенциални клиенти ще Ви забележат!


Едва ли има някой от Вас, който да не е посетил куриерска фирма и да не е останал впечатлен от пратка, оставена на стелаж, и очакваща получателят да си я вземе, пратка, отличаваща се със стил и визия.

Ако днес и Вие пращате много документи, работите онлайн, но се налага официалните документи да ги разпращате до крайната точка, то е време да помислите за пощенски пликове със собствена визия.

На тези пликове можете да поставите рекламно послание, логото на фирмата, данни за обратна връзка, както и всякакви други неща.

Пликовете са с различен размер и Вие трябва ясно да заявите, какъв размер желаете. Най-популяни, естествено, остават пликовете с размер А4.


A формати

размер в мм

A0841 x 1189
A1594 x 841
A2420 x 594
A3297 x 420
A4210 x 297
A5148 x 210
A6105 x 148
A774 x 105
A852 x 74
A937 x 52
A1026 x 37
Съществуват и B, както и C формати, но за тях ще пишем в друга публикация.
Важно е да знаете, че ще Ви трябва печатница, която да Ви направи много продукти, при това на добра цена.
Ние препоръчваме да потърсите оферта от Поликарт, тъй като компанията е една от добрите на пазара, предлагаща качествени услуги в областта на рекламата и печата.

Ето и още няколко думи за компанията... 

Поликарт Костинброд  -  Производител на опаковки, пликове, кутии, етикети и консумативи Контакти с Поликарт ООД Производство на опаковки от хартия, картон и велпапе, ламинирани, каширани и лепени, с и без печат на конкурентни цени в София и региона на западната част на страната.

Ако се нуждаете от доставка на канцеларски материали, офис консумативи, опаковки с печат, кутии с печат, кашони с печат, кашони от велпапе, картонени опаковки, етикети с печат на ролка, щанцовани етикети на лист, самозалепващи, опаковки от дърво, опаковки от метал, опаковки от стъкло, опаковки с печат, опаковки за храни и всякакви други сходни продукти, то тогава сте попаднали на правилното място.

За запитвания за цени и контакти: 
Поликарт ООД ул. Славянска 46, гр. Костинброд София Област, пощ. код 2230 Моля за оферти пишете на имейла, ако имаме въпроси ще се свържем с Вас: 
Email: sales кльомба polycart-bg.com 
Офис Костинброд: 0721 66145 
Офис София: 02 9294951


Задължително разгледайте продуктите, предлагани и тук в този сайт на доказано добър производител на опаковки в София: www.polycart.info 



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Post a Comment

По-нова По-стара