Web design and SEO



Активни спортисти сте или тепърва желаете да навлизате в тренировките?

Чудесно, тук сме на една вълна. Ако имате нужда от качествени спортни дрехи и екипировка, то ще представим новото място, на което ще намерите всичко необходимо за спорта.

Представяме ви спортен магазин Point1спортът започва тук.

Екипът ни е съставен от спортисти, които превръщат най-голямата си „страст“ към спорта в място, на което вие можете да изберете подходящите спортни дрехи, артикули и аксесоари за новото ви приключение.

Повече за нас

Екипът ни вярва в спорта и здравословния начин на живот, а годините опит в сферата ни накара да създадем място, на което и други спортисти да се снабдяват с качествена екипировка за техните спортни начинания и да бъдат по-добри.

Point1.bg ще помогне на всекиго, който желае да „разчупи“ ежедневието си с повече тренировки, а дрехи и аксесоарите ще бъдат незаменима част от подготовката.

Ето какво предлагаме:

Point1 предоставя над 3000 спортни артикула в 35 000 вариации, като в каталога ни можете да изберете от висококачествени мъжки и дамски дрехи и аксесоари.

·         Мъжки дрехи, обувки и аксесоари – екипът предлага страхотни маратонки, кецове, футболни обувки, туристически обувки, якета, полари, елеци, спортни анцузи, екипи, тениски, потници, блузи, горнища, суичъри, къси панталони, дъждобрани, ветровки, клинове, бутилки, термоси, ленти за глава, шапки, ръкавици и други.

·         Дамски дрехи и аксесоари – дамско термобельо, бюстиета, потници за фитнес, дамски тениски, дамски клинове, дамски маратонки, обувки, чорапи, очила, аксесоари, туристически якета, туристически панталони, пухенки и много други.



Point1.bg предлага и много спортни аксесоари като шалове, раници, сакове за спорт, хладилни чанти, хамаци, дъждобрани, аксесоари за къмпинг, футболни топки, футболни аксесоари, вратарски ръкавици, неопренови колани, тренировъчни топки релефни фоумролери за тренировка и други.



Защо да ни се доверите

Екипът ни проучва всеки един бранд, с който работим. Предлагаме както висококачествени европейски брандове, така и български.

Стремим се да доставим невероятно качество на най-добрите цени на пазара за спортни стоки в България.

Разбира се, Point1 залага и на класически брандове като Adidas, Nike, Puma, a още специалните предложения можете да намерите на сайта.

За кого е подходящ магазина?

Правилният отговор тук ще бъде: „За всекиго!“

Независимо колко често практикувате спорт, дали сте заклети планинари, падате си по футбола, бягането на открито, тренировките в залата или просто желаете дрехи за вашето ежедневие, то ние имаме какво още да предложим.

Спортът е здраве, а практикуването му с подходящи аксесоари и дрехи правят всяко усилие да си заслужава.

Когато сте екипирани добре, можете да постигате по-добри резултати, да се изкатерите до нови висини в планината, да бягате по-бързо или да отбележите ново попадение. Изборът е ваш.

Ако имате нужда от спортна екипировка и дрехи, спокойно можете да се доверите на нас от Point1.

Винаги сме на линия за въпроси, запитвания, проверка на наличностите и поръчки.

Превръщайки спорта в хоби вие ще изградите своята устойчивост.

 

 

Post a Comment

По-нова По-стара