Web design and SEO



Обръщайки се към нашата компания, бъдете сигурни, че ще получите разумни цени за всички видове ремонтни услуги и маркови резервни части от производителя, касаещи климатици и компоненти. 
Цената за ремонт на климатици зависи от степента на неизправност, тъй като премахването на дадени елемнти отнема няколко минути, а доста трудни за коригиране неизправности понякога изискват от няколко часа до няколко работни дни. Също така цената на ремонта влияе върху необходимостта от подмяна на дефектни компоненти и части с нови.
Ние, от climadd.bg гарантираме, че след намеса от наши специалисти, климатикът, който е обсулжен, ще работи дълго време, при това с интензитет, неразличим от ново устройство.

Естествено, необходимо е, след като получите отремонтирания климатик, да полагате необходимите грижи за него, като периодично го почиствате, премахвате натрупана прах и мръсотия, както и подменяте фреона на определен интервал от време, най-често това се налага на 12 месеца.
Ако търсите фирма, предлагаща ремонт на климатици в София, то можете да се свържете с представител на компанията, ползвайки телефон: 0886-96-75-750 или 0884-774-884.

Освен ремонт на климатици и отстраняване на проблеми и неизправности, компанията предлага още и преместване на климатик, външното и вътрешното тяло, от едно място на друго.
Много често, когато сте на квартира, например, и сте си закупили климатик, се налага да го преместите, заедно с останалата техника. Местенето на климатик се отличава от местенеот на друг тип техника, най-вече поради причината, че се налага да се проправят дупки  в стените на новото  място, през които да се прекара външното тяло.

Нещата, в даден момент при местенето, могат да са доста сложни, тъй като самата стойка на тялото, също е важно да бъде изработена по специален начин, особено, ако се касае за жилище, намиращо се във висок жилищен блок.

Естествено, експертите знаят как да се справят с всяка трудност, достатъчно е да потърсите съдействие и ще бъде намерено адекватно решение.

Цената за монтаж и демонтаж на климатик зависи от много неща, като някои от тях споменахме по-горе. Важно е да обсъдите с представител на фирмата местоположение, подробности, както и изисквания за помещението, в което желаете да бъде монтирано устройството, а останалото е лесна работа. 

По-горе пропуснахме да споменем нещо важно, а именно, че ако търсите покупката на ново устройство, също можете да си изберете модел. Предлагаме качествени инверторни климатици на изключително добри цени. Моделите са на доказани производители, а гаранцията - тя е минимум 2 години.

Post a Comment

По-нова По-стара