Web design and SEO


Брави с контролиран достъп - с код за достъп

Какво представляват тези електронни устройства и по какво се отличават от традиционните брави на вратите?

Комбинираните електронни брави с код са един от най-разпространените видове електронни брави днес, на второ място след добре познатите Ви брави  с  ключ. Най-често срещаните модели поддържат 1,5-3 милиона възможни кодови комбинации, като не само не отстъпват по надеждност на своите механични конкуренти, но и ги заобикалят в някои отношения:

  • лесно се препрограмира;
  • без проводници - работи на батерии;
  • миниатюрна клавиатура;
  • удобни са за използване;
  • бърз достъп (в това отношение те са на второ място след биометричните електрически брави);
  • поддържа блокиране на входа, забавяне на отваряне и други разширени функции.


Най-често електрическите брави се използват за защита на организации с повишени изисквания за сигурност: комбинираната ключалка е идеална за защита на банки или промишлени предприятия.

Фирмата  4controlshop.eu предлага продажба на електронни кодови брави, както и много други "умни" устройства, подходящи за всяка къща, учреждение, фирмен офис и други. 

Нека Ви дадем един пример за удачно решение, да ползате брави  с код:
Вие сте управител на фирма, при която има текучесво в офиса и постоянно се налага да сменяте бравата, за да може да предотвратите достъп до напуснал служител. При подобно решение ще забравите посещението на ключар, тъй като ще Ви трябват няколко минути да препрограмирате нов код за нов служител.
Нещо повече, по-модерните брави разполагат и със сензори, което значи, че можете да направите оторизиран достъп и с пръстов отпечатък.

Финални думи
Технологиите напредват във всяко едно отношение. Такова е положението и при вратите и бравите. Помислете за нов модел брава, която е модерна, актуална и най-важното в този случай - удобна за употреба.

Post a Comment

По-нова По-стара