Web design and SEO


Метална или керамична овална тава?

Според някои класификации, разнородните видове тави могат да се сведат до две категории спрямо материала, от който са изработени. Това са метални и керамични. Всяка от тях си има своите предимства и носи и, разбира се, определени недостатъци. Тук ще разгледаме главните разлики между метални и керамични овални тави и кои от тях са най-подходящи за вашето заведение.

 

Да започнем с металните. Те са значително устойчиви, дълготрайни и могат да пристигнат с незалепващо покритие. Това, обаче, не е по презумпция, което означава, че може да се озовете с неприятната ситуация на прегаряне. Хубавото на металните тави е че могат да се използват във всякакъв по вид фурни. При това, те запазват вкусовите качества на храната, позволяват лесно готвене и не чак толкова лесно почистване, което обаче е подобрено с помощта на незалепващите покрития.

 

Една от главните ценни черти на керамичните овални тави е фактът, че те са незалепващи. Съответно, няма да загаряте храната и няма да срещате такива трудности с почистването. Същевременно, те позволяват пълноценно и равномерно загряване на ястието, което означава и по-бързо, и по-ефикасно печене. Допълнително, характеризират се с дълготрайност и удобна употреба. Ползват се с изключителна ефикасност в индукционни фурни и други подобни. Отлични ефекти се постигат при комбинирането на печене под индукция с керамична тава.


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Post a Comment

По-нова По-стара