Web design and SEO


Грижата за здравето и оптималното състояние на кожата изисква използването на правилните козметични продукти, които да оказват благоприятно влияние върху организма.

Етеричните масла са иновативни продукти с природен състав, които извличат синергията на ценни растения и билки в природата.

Натуралните масла притежават чист естествен произход, който оказва комплексно действие върху тялото, ума и красотата.

Ето защо етеричните масла се оказват истински дар от природата:

Оптимална грижа за здравето

Етеричните масла и смеси са природно чисти продукти, които оказват положително въздействие върху здравето на организма. В състава на маслата влизат активни вещества, витамини, минерали и растителни съединения, които снабдяват тялото със значими ползи.

Маслата с природен състав подпомагат имунната система, като изграждат защитна бариера срещу микроорганизми, бактерии и други външни заплахи. Етеричните масла снабдяват организма с набор от жизненоважни вещества, които стимулират притока на енергия и подпомагат оптималния имунен отговор на тялото.

Етеричните масла оказват положително въздействие върху храносмилателната система, като ускоряват метаболитните процеси. Освен това, натуралните масла укрепват сърдечно-съдовата система и са надеждно средство в справянето с различни проблеми на опорно-двигателната система. Чудесната им комбинация с други имуностимулатори на Флавон, например, може да има невероятен ефект върху поддържането на организма здрав.

 

Маслата са естествен природен дар, който спомага на тялото да се справи с грипове и инфекции, като ускори пречистването на организма от вредни микроорганизми и свободни радикали. Те притежават силни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които защитават и подсилват функциите в тялото.

Дълголетие и красота

Етеричните смеси и масла са изключително ефективни за оптимизиране на състоянието на кожата, косата и ноктите. Техният комбинативен синергичен състав осигурява оптимална грижа за красотата, като увеличава нейната дълготрайност и жизненост.

Върху състоянието на кожата етеричните масла доставят значими ползи. На първо място, натуралните масла снабдяват кожата с естествена хидратация, като поддържат нейната оптимална влага. Това свойство на натуралните масла спомага за потискане на сухотата в кожата, а впоследствие – намаляване на фините бръчки и линии.

Етеричните масла укрепват състоянието на кожата, като го почистват и спомагат в борбата с кожни заболявания като акне, екземи, псориазис, гъбични инфекции и др. Те пречистват кожата от свободни радикали и замърсители. Не на последно място, маслата забавят процесите на стареене, като подсилват еластичността на кожата.

Върху ноктите и косата маслата също оказват благоприятно влияние. Етеричните масла укрепват здравината на ноктите, като подсилват техния оптимален растеж. Натуралните продукти спомагат и за жизнения вид на косата – те стимулират нейния блясък, стимулират растежа и заздравяват косъма.

Възстановяване на емоционалния баланс

Състоянието на психологическото здраве е също толкова важно, колкото е физическото такова. Етеричните масла снабдяват ума с необходимото спокойствие и носят релаксиращо усещане. Те въздействат на сетивата, като възстановяват хармонията и стабилизират емоционалния баланс.

Етеричните масла действат отпускащо, като носят релакс на ума и потискат симптомите на стрес, умора, депресия или други психологически разстройства. Те внасят необходимото успокоение и възстановяват изгубената енергия.

Основните етерични масла, които eTERIKO предоставя,  допринасят и за нивата на мотивация. Те действат ободряващо, енергизират тялото и стимулират мотивацията.

Не на последно място, етеричните масла и смеси спомагат за оптималната концентрация, подобряват продуктивността и насърчават позитивния начин на мислене.

Заключение
Етеричните масла се оказват истински природен дар, заради своя чист състав и комплексно благоприятно действие върху състоянието на ума, тялото и красотата.

Те укрепват здравето, подобряват емоционалния баланс и поднасят пълноценна грижа към кожата, косата и ноктите. 


Post a Comment

По-нова По-стара