Web design and SEO


Процедурата е все по-търсена, а обучението дава тласък към професионални успехи


Миглопластиката става все по-популярна и търсена от дамите процедура. Това не е никак чудно, тъй като след нея миглите изглеждат обемни и дълги и не е нужно всеки ден да се слага спирала или пък още по-досадното – да се ползва миглоизвивачка. След като бъде направена миглопластика, погледът става изразителен и красив, без да се полагат усилия за това. Какво по-хубаво?

Затова, ако сте козметик, който иска да се занимава с миглопластика, поздравления – Вие сте на прав път!  Трябва обаче да знаете, че е от съществено значение услугата да бъде извършена качествено – само тогава можете да разчитате, че клиентите ще бъдат доволни и ще се върнат отново при вас. 

В случай, че сте прохождащ в занаята и искате да се научите от А и Б, посетете моя комбиниран курс по миглопластика за начинаещи. Повече информация за него вижте тук: https://myankova.com/bazov-kurs-kosam-po-kosam-i-2-6d-obem 

Но нека ви се представя. Аз съм Женя Мянкова и съм професионалист с над 10-годишен опит. При мен ще придобиете знания и умения, които после ще са ви нужди и полезни в практиката.  По време на курсовете за миглопластика наблягаме много на практиката, тъй като в този тип дейност тя е същественото. Разбира се, не пропускаме и теорията, където обяснявам какво и защо се случва и как е най-правилно да се случи. 

Разглеждаме анатомията на миглата, фазите й на развитие, как да различаваме различните видове очи, какви техники използваме при миглопластиката, какво е „косъм по косъм“ и “2-6D обем”, какви материали са необходими, как се дезинфекцират и стерилизират инструментите след свършване на работа и други. След това пристъпваме върху практическата част, където се упражнявате върху модели, а аз наблюдавам всяка ваша стъпка. 

Разполагам с качествени консумативи за миглопластика, които по време на обучението ще можете да ползвате. Съветвам ви, когато започнете самостоятелна практика, да не правите компромиси с качеството, защото това е едно от най-важните неща за успеха. По време на курсовете ще се убедите колко по-лесно се работи, когато се използват качествени консумативи за миглопластика. 

Разбира се, от много съществено значение са и уменията. Именно затова съм тук – да ви помогна да надградите това, което знаете и да демонстрирате възможностите си по най-добрия начин. 

Аз самата съм посещавала различни видове курсове и обучения, които са ми помогнали да се изградя като професионалист. Затова и сега искам да предам това, което съм научила през годините, на прохождащите в занаята и на тези, които смятат, че има какво още да научат. Като същевременно аз също продължавам да следя най-новите тенденции и да се усъвършенствам, тъй като човек се учи, докато е жив, нали?

След курсовете по миглопластика, които ще изкарате при мен, ще се почувствате по-уверени в знанията и уменията си и ще можете лесно да ги прилагате на практика. Оттук нататък само от вас зависи докъде ще стигнете. Но трябва да сте наясно, че миглопластиката може да ви отвори много врати, тъй като става все по-актуална и търсена и тенденцията е това да продължи и занапред.  

Знаем колко важна е красотата за дамите, а в днешно време те много ценят и времето си.  С миглопластиката получават две в едно – красота и спестено време. Но ако не бъде извършена както трябва, ефектът може да се превърне в дефект. Затова трябва да сте прецизни, да обръщате внимание на детайлите и да имате усет към отделния клиент. 

Ако завършите успешно курсовете за миглопластика, които преподавам във Варна, ще получите сертификат. Ако желаете, можете да си заявите и удостоверение от МОН, срещу допълнително заплащане. Но най-важното, което ще получите е знания и умения, и тласък към по-нататъшното ви професионално развитие. Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

Post a Comment

По-нова По-стара