Web design and SEOИмаме ли нужда от уеб сайт?


С развитието на науката и технологиите в ежедневието ни навлязоха редица термини, за които до преди 10 години повечето от нас не бяха чували. „Интернет”, „Сайт”, „Уеб дизайн” са вече толкова обикновени думи, като че ли ги е имало винаги. В мрежата се намират милиони и милиони сайтове, които радват милиардите потребители. Защо едно толкова непознато „явление” като Интернет се разви така бързо и стана най-популярното място за добиване на информация, споделяне, популяризиране и търговия? Надали може да се даде еднозначен отговор на този въпрос. По-важното е, че го има, и че щом съществува и се развива, значи е необходим.

С течение на времето нуждата от изработка на сайт за фирмите и отделните хора нараства. Защо? Защото бързината на комуникациите и почти неограничените възможности на компютърните технологии и науки разкри нов начин за печелене на пари. Ако чрез Интернет не можеха да се изкарат пари, то той щеше да си остане в детските години, като средство за междуфирмена информация.

Уеб сайтовете най-общо могат да бъдат разделени на два вида – комерсиални и лични. Напоследък се забелязва изместването на личните сайтове по посока на блоговете и обединяването им в групи по интереси. Отделните лични сайтове в Интернет се позагубиха в мрежата, и за да бъдат намерени и посетени собствениците им трябва да полагат доста усилия.


Не така стои въпросът с комерсиалните сайтове. Там правилата за конкурентната борба важат с пълна сила.

И така, кой може да си поръча изработка на сайт? Всеки, който иска и има някаква идея пред себе си, може да си направи сайт. И докато за отделния човек това е препоръчително, за стопанските субекти е задължително.

До пет години може би всички фирми и хора, занимаващи се с бизнес, ще бъдат в Интернет.
Самата изработка на сайт и качването му в Интернет е само първия етап. Следват поддръжка,оптимизация, ре-дизайн и непрекъсната работа по развитието му.

Успех на всички, които съзнават значението на Интернет!

Post a Comment

По-нова По-стара